• Overzicht
  • Meld je aan!

Optimist on Tour Amsterdamse Waterspelen

Komende zomer meert Optimist on Tour maar liefst zeven weekenden aan op het Marineterrein in Amsterdam in samenwerking met de Amsterdamse Waterspelen. Van 4 juli t/m 16 augustus kan je op zaterdag en zondag leren zeilen, kanovaren en suppen. 

Sinds de start in 2014 hebben bijna 90.000 kinderen kennis gemaakt met de watersport waarvan vele kinderen een stap hebben gemaakt naar een lokale watersportvereniging en/ of vaarschool. Optimist on Tour houdt rekening met verschillende coronamaatregelen, deze vind je hier

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Kom je het ook een keer proberen?

 

Let op:

  • Onderdelen duren een uur. Je kan je daarom niet aanmelden voor meerdere onderdelen op hetzelfde tijdstip. Je mag maximaal aan 3 onderdelen per dag deelnemen om zoveel mogelijk kinderen een kans te geven om mee te doen. 
  • Het zeilen is voor kinderen t/m 12 jaar. Het suppen en kanovaren is voor kinderen t/m 16 jaar. Bij alle onderdelen is een zwemdiploma verplicht. 
  • Elk kind moet begeleid worden door een volwassene.
  • Wanneer je ingeschreven bent, rekenen we op je komst. Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen, stuur dan een e-mail naar info@optimistontour.nl.

Details

25-07-2020 11:00 - 26-07-2020 21:00
Amsterdamse Waterspelen
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam 1018 JA Nederland
 Beschikbare plaatsen
Watersportverbond Algemene voorwaarden