• Overzicht
  • Meld je aan!

Optimist on Tour op de vereniging - WSV Onklaar Anker Amsterdam

Op zondag 28 juni vind je Optimist on Tour op de vereniging bij WSV Onklaar Anker in Amsterdam, waar je kan leren zeilen in een Optimist! In samenwerking met WSV Onklaar Anker organiseert het Watersportverbond Optimist on Tour op deze unieke locatie in Nederland. Dit is je kans om, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, gratis te leren zeilen bij Optimist on Tour.

Sinds de start in 2014 hebben bijna 90.000 kinderen kennis gemaakt met de watersport waarvan vele kinderen een stap hebben gemaakt naar een lokale watersportvereniging en/ of vaarschool. Ook in 2020 wordt het succesvolle programma Optimist on Tour voortgezet door het Watersportverbond. 

Optimist on Tour doet veel plaatsen aan maar kan helaas niet overal aanmeren. Daarom is Optimist on Tour ook in een kleinere variant bij de vereniging en/of vaarschool bij jou in de buurt! Hoe leuk is dat? De begeleiding, activiteiten en materialen zijn hetzelfde en ook hier kan je terecht voor jouw allereerste kennismaking met de watersport. Veilig en met plezier het water op, onder leiding van de lokale watersportvereniging- of vaarschool.

 

 

Details

28-06-2020 10:00 - 16:00
Watersportvereniging Onklaar Anker
Riekerweg 36
Amsterdam 1066 BT Nederland
46 Beschikbare plaatsen
Watersportverbond Algemene voorwaarden