• Overzicht
  • Meld je aan!

Optimist on Tour Almere -  Meevaarweekend

Van woensdag 12 juni tot en met zaterdag 15 juni vind je Optimist on Tour in Almere tijdens het Meevaarweekend, in de Marina Muiderzand. Hier kan jij leren zeilen, kanovaren en suppen. Dit is je kans om, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, gratis te leren zeilen kanovaren of suppen bij Optimist on Tour.

Sinds de start in 2014 hebben bijna 80.000 kinderen kennis gemaakt met de watersport waarvan vele kinderen een stap hebben gemaakt naar een lokale watersportvereniging en/ of vaarschool. Ook in 2019 wordt het succesvolle programma Optimist on Tour voortgezet door het Watersportverbond.

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Kom je het ook een keer proberen?

De Optimist on Tour in Almere vindt plaats tijdens het Meevaarweekend. Tijdens dit landelijke initiatief van Welkom op het Water nemen watersporters, watersportondernemers en watersportverenigingen iemand voor de eerste keer mee het water op. Vaar in het weekend van 15 en 16 juni met iemand mee in een motorboot, of leer van iemand zeilen, kanovaren, windsurfen of suppen. Want watersport en genieten op het water is er voor iedereen! Check www.meevaarweekend.nl voor meer informatie. 

Details

12-06-2019 09:00 - 15-06-2019 17:00
Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4
Almere 1361 AA Nederland
336 Beschikbare plaatsen
Watersportverbond Algemene voorwaarden