KOM NAAR OPTIMIST ON TOUR IN HET ZWEMBAD, EEN DAG VOL WATERPRET!

Op zondag 3 maart organiseren Sportfondsen Nederland en het Watersportverbond Optimist on Tour in het zwembad voor kinderen (met zwemdiploma A) van 5 t/m 12 jaar in Zwembad Forum Kwadraat in Voorburg.

Tussen 13:00 tot 16:30 uur kun jij deelnemen aan een ronde van Optimist on Tour in het zwembad, een middag vol waterpret waarbij je verschillende dingen leert rondom de veiligheid op en rond het water. De dag wordt in tijdsblokken georganiseerd van 1 uur. In het uur waarin jij deelneemt maak je kennis met verschillende onderdelen van de watersport. Je gaat leren hoe je met een optimist kan omslaan en weer overeind kan komen. Verder kun je meedoen aan bootwedstrijdjes of laten de instructeurs je een speciaal parcours peddelen. Optimist on Tour in het zwembad is niet alleen leerzaam maar ook nog eens heel erg leuk. Mis het niet en schrijf je nu in!

MELD JE HIER AAN!

Kosten deelnemer: € 9,70 incl. entree zwembad. Betalen bij aankomst in het zwembad!

Duur: ± 60 min

Benieuwd naar Optimist on Tour in het zwembad? Bekijk de video en meld je snel aan! 

Details

03-03-2019 12:30 - 16:30
Zwembad Forum Kwadraat
De Vliegerlaan 2-4
Voorburg 2273 BV Nederland

Optimist on Tour in het zwembad - Voorburg, is te vinden in Sportcentrum Forum Kwadraat.

Auto

Met de auto kunt u ons bereiken op het volgende adres: De Vliegerlaan 2-4 in Voorburg. U kunt op de parkeerplaats bij het zwembad parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf station Voorburg gaat bus 23 (richting Scheveningen Noord). Deze bus stopt voor de deur van het zwembad bij halte 'Voorburg, Koningin Julianaplein'. Kijk op www.9292.nl voor actuele vertrektijden.

43 Beschikbare plaatsen
Watersportverbond Algemene voorwaarden