KOM NAAR OPTIMIST ON TOUR IN HET ZWEMBAD! EEN DAG VOL WATERPRET!

Op zaterdag 24 november organiseren Sportfondsen en het Watersportverbond Optimist on Tour in het zwembad voor kinderen (met zwemdiploma A) van 5 t/m 12 jaar in Zwembad Sportplaza het Sterrenbad.

Van 13:00 tot 15:00 uur kun jij deelnemen aan Optimist on Tour in het zwembad, een middag vol waterpret waarbij je verschillende dingen leert rondom de veiligheid op en rond het water. De dag wordt in tijdsblokken georganiseerd van 1 uur. In het uur waarin jij deelneemt maak je kennis met verschillende onderdelen van de watersport. Je gaat leren hoe je met een optimist kan omslaan en weer overeind kan komen. Verder kun je meedoen aan bootwedstrijdjes of laten de instructeurs je een speciaal parcours peddelen. Optimist on Tour in het zwembad is niet alleen leerzaam maar ook nog eens heel erg leuk. Mis het niet en schrijf je nu in!

MELD JE HIER AAN!

Kosten deelnemer: € 12,- incl. entree zwembad. Betalen bij aankomst. 

Duur: ± 60 min

Let op: Inloop is vanaf 12:30, start van de eerste ronde is om 13:00. Je kan voor die tijd nog niet het bad in!

Benieuwd naar Optimist on Tour in het zwembad? Bekijk de video en meld je snel aan! 

Details

24-11-2018 12:30 - 15:00
SportPlaza het Sterrenbad
Generaal Winkelmanlaan 2
Wassenaar 2243 AZ Nederland

Optimist on Tour in het zwembad - Wassenaar, is te vinden in het Sportplaza het Sterrenbad.

Auto

Met de auto kunt u ons bereiken op het volgende adres: Generaal Winkelmanlaan 2 in Wassenaar. U kunt op de parkeerplaats bij het zwembad parkeren.

Openbaar vervoer

Bus 43 vanaf het centraal station in Den Haag of Leiden brengt u naar bushalte Prinseweg. Het Sterrenbad ligt aan het einde van de parkeerplaats.

79 Beschikbare plaatsen
Watersportverbond Algemene voorwaarden